GT-SRA-H - Spërkatës në shufër 180 gradë, bashkim 4 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GT-SRA-H - Spërkatës në shufër 180 gradë, bashkim 4 mm

Rrjedha e rregullueshme.

3,54 EUR

2,90 EUR Tatimi i përjashtuar

Non ci sono ancora recensioni
Mbylle
100% pagesa të sigurta
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

GT-SRA-H - Spërkatës në shufër 180 gradë, bashkim 4 mm
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.

Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.

Përshkrim

Mini-Spray pikues 180 gradë për vazo, mbjellëse, sera, kopshte, fidanishte me rrjedhje turbulente me mekanizëm vorbull të brendshëm.
Gama dhe rrezja e rregullueshme duke rrotulluar kokën.
Presioni i rekomanduar i punës 1 bar.
Implant 4.5 mm.

Fleta e të dhënave
Irridea
GT-SRA-H