JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX

Thithje lartësi deri në 9 m Motori 1.5 HP prurjes deri në 80 l/min Kokën deri në 50 metra Kalibrimit 2.5 - 4.0 bar

649,04 EUR

532,00 EUR Tatimi i përjashtuar

(5/5) jashtë nga 2 vlerësimet totale
Lexoni komentet
Mbylle
100% pagesa të sigurta
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.

Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.

Përshkrim

Në grupe të vogla presionin e ujit të sistemit me zgjerimin anije është sferike dhe 60 litra, me AUTOMATIK operacion, të përshtatshme për shpërndarjen e ujit nën presion për përdorim të brendshëm.

Fleta e të dhënave
Pedrollo
JSWm 2AX - 60 CL
Lidhja motorike
FAZA E vetme
Fuqia motorike (HP)
1.5
Thithja në 230V (A)
6
Kondensator
25 μF450 VL
Goja thithëse
1 "
Porti i dorëzimit
1 "
Pompë trupi
Hekur model
Shtytës
Teknopolimer
Numri i shtytësve
1
Bosht motorik
Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Valvula kontrolluese
jo
Shkalla e mbrojtjes
IP 44
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.)
5
Rrjedhja maksimale (l./min.)
70
Koka min (m.)
28
Koka maksimale (m.)
58
Lartësia (cm)
67.5
Gjerësia (cm)
73
Thellësia (cm)
34
Pesha kg)
29.3
Garanci
Dy vjet
Shtojcat

Fleta e të dhënave Hydrofresh

Karakteristikat e ndërtimit dhe funksionimit. Lakoret e punës, kufijtë e përdorimit dhe dimensionet e grupeve Hydrofresh Pedrollo.

Shkarko (609.76KB)

Krahasoni me produkte të ngjashme

JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX

JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX

Ky produkt

(5/5) jashtë nga 2 vlerësimet totale

Thithje lartësi deri në 9 m Motori 1.5 HP prurjes deri në 80 l/min Kokën deri në 50 metra Kalibrimit 2.5 - 4.0 bar

JSWm 2BX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2BX

JSWm 2BX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2BX

Vështrim i shpejtë

Thithje lartësi deri në 9 m Motor 1.25 HP prurjes deri në 80 l/min Kokën deri në 50 metra Kalibrimit 2.0 - 3.5 bar

JSWm 2CX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2CX

JSWm 2CX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2CX

Vështrim i shpejtë

Thithje lartësi deri në 9 m Motorike 1 HP prurjes deri në 80 l/min Kokën deri në 46 m - Kalibrimit 1.4 - 2.8 bar

Markë
Markë Pedrollo
Markë Pedrollo
Markë Pedrollo
Lidhja motorike
Lidhja motorike FAZA E vetme
Lidhja motorike FAZA E vetme
Lidhja motorike FAZA E vetme
Fuqia motorike (HP)
Fuqia motorike (HP) 1.5
Fuqia motorike (HP) 1.25
Fuqia motorike (HP) 1
Thithja në 230V (A)
Thithja në 230V (A) 6
Thithja në 230V (A) 5.8
Thithja në 230V (A) 4.7
Kondensator
Kondensator 25 μF450 VL
Kondensator 25 μF450 VL
Kondensator 20 μF450 VL
Goja thithëse
Goja thithëse 1 "
Goja thithëse 1 "
Goja thithëse 1 "
Porti i dorëzimit
Porti i dorëzimit 1 "
Porti i dorëzimit 1 "
Porti i dorëzimit 1 "
Pompë trupi
Pompë trupi Hekur model
Pompë trupi Hekur model
Pompë trupi Hekur model
Shtytës
Shtytës Teknopolimer
Shtytës Teknopolimer
Shtytës Teknopolimer
Numri i shtytësve
Numri i shtytësve 1
Numri i shtytësve 1
Numri i shtytësve 1
Bosht motorik
Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Valvula kontrolluese
Valvula kontrolluese jo
Valvula kontrolluese jo
Valvula kontrolluese jo
Shkalla e mbrojtjes
Shkalla e mbrojtjes IP 44
Shkalla e mbrojtjes IP 44
Shkalla e mbrojtjes IP 44
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.)
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5
Rrjedhja maksimale (l./min.)
Rrjedhja maksimale (l./min.) 70
Rrjedhja maksimale (l./min.) 70
Rrjedhja maksimale (l./min.) 70
Koka min (m.)
Koka min (m.) 28
Koka min (m.) 24
Koka min (m.) 20
Koka maksimale (m.)
Koka maksimale (m.) 58
Koka maksimale (m.) 54
Koka maksimale (m.) 50
Lartësia (cm)
Lartësia (cm) 67.5
Lartësia (cm) 67.5
Lartësia (cm) 67.5
Gjerësia (cm)
Gjerësia (cm) 73
Gjerësia (cm) 73
Gjerësia (cm) 73
Thellësia (cm)
Thellësia (cm) 34
Thellësia (cm) 34
Thellësia (cm) 34
Pesha kg)
Pesha kg) 29.3
Pesha kg) 29
Pesha kg) 28.1
Garanci
Garanci Dy vjet
Garanci Dy vjet
Garanci Dy vjet

Modele dhe performanca HYDROFRESH 60 CL

Djalë
njëfazore
JSWm 2CX - 60 CL
JSWm 2BX - 60 CL
JSWm 2AX - 60 CL
PLURIJETm 4 / 80X - 60 CL
PLURIJETm 3 / 80X - 60 CL
PLURIJETm 4 / 80X - 60 CL
PUSHTETI
KW HP
0.75 1
0,90 1.25
1.1 1.5
0.55 0.75
0.55 0.75
0.75 1