Mini Halo - I purpurt kundër mushkonjave
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mini Halo - I purpurt kundër mushkonjave

Difuzues insekticidi magenta për përdorim të jashtëm.

32,54 EUR

26,67 EUR Tatimi i përjashtuar

Non ci sono ancora recensioni
Mbylle
100% pagesa të sigurta
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

Mini Halo - I purpurt kundër mushkonjave
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.

Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.

Përshkrim

Pa mushkonja dhe insekte të tjera të bezdisshme hapësira deri në 20 metra katrorë.

Falë djegies pa flakë, gazi i butanit liron energjinë e nevojshme për të ngrohur një pllakë speciale kundër insekteve, specifike për përdorim në mjedise të jashtme. Përdoreni pajisjen 5-10 minuta përpara se të qëndroni jashtë për të lejuar që të arrihet temperatura e saktë e funksionimit të pllakës.

Paketa përmban 12 orë mbrojtje. Kohëzgjatja e trombociteve: deri në 4 orë. Jetëgjatësia e fishekut të butanit: afërsisht 12 orë.

Ideale për përdorim të jashtëm në kontekste të tilla si: oborr, dehor, ballkone, tarraca, në restorante, kampe, kopshtari, tharje lavanderie dhe aktivitete në natyrë.

Aktivizoni pajisjen disa minuta përpara se të qëndroni jashtë sa herë të dëshironi ose keni nevojë për mbrojtje totale.

Fleta e të dhënave
Activa
NFZ.ZBDP06.PSPE
8032894985769
Synoni insektet
mushkonja