M334-010 - FxM 1 "sindikata
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

M334-010 - FxM 1 "sindikata

5,50 EUR

4,51 EUR Tatimi i përjashtuar

(5/5) jashtë nga 1 vlerësimet totale
Lexoni komentet
Mbylle
100% pagesa të sigurta
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

M334-010 - FxM 1 "sindikata
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.

Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.

Përshkrim

Sindikatat përshpejtojnë ndërtimin e kolektorëve për sektorizimin e sistemeve të ujitjes dhe lehtësojnë çmontimin dhe mirëmbajtjen e valvulave.

Fleta e të dhënave
Dura
M334-010
Lloji i sulmit
Mashkull Femer
Madhësia e sulmit
1 "