Farat e lëndinës

Farat e lëndinësFara cilësore për të bërë lëndina

Farërat për DIY dhe profesionistë të gjelbër. Mbirje e lartë dhe lloje të ndryshme.

Përsëritja - 5 Kg fara lëndinë
Farërat për rigjenerimin e terrenit të linjës Herbatech Green Up.
53,92 EUR
Features
Specietmikrotermë
Pesha kg)5
Argjend - 1.2 kg fara lëndine
Argjend - Fara për kujdes të lehtë për lëndinat zbukuruese nga linja Green Up Herbatech
12,79 EUR
Features
Specietmikrotermë
Pesha kg)1.2
Argjend - 5 kg fara lëndine
Argjend - Fara për kujdes të lehtë për lëndinat zbukuruese nga linja Green Up Herbatech
48,62 EUR
Features
Specietmikrotermë
Pesha kg)5

(4,4/5) jashtë nga 64 vlerësimet totale
Batterie Worx
Raportoni një abuzim

Acquisto verificato

Bon rapport qualité prix.

Nga Serge E. të 0404-1212-23232323 - WA3014 - Batteria al.. Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 0
Ju keni votuar tashmë
Perfect!
Raportoni një abuzim

Acquisto verificato

Module works perfect. Shipping to Netherlands was fast and communication was good

Nga Lars v. të 0303-1212-23232323 - T009 Navel 2.0 - Modulo.. Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 0
Ju keni votuar tashmë
Carte mère micronova N100
Raportoni një abuzim

Acquisto verificato

Livraison rapide, dommage que la carte mère ne soit pas programmée pour mon modèle de poêle. SUPRA LENI7. Il faut que je trouve quelqu'un pour me le faire. Il serait bien de proposer plusieurs programmation pour différents modèles de poêles. Cordialement.

Nga Ludovic G. të 0202-1212-23232323 - N100 - Scheda madre per.. Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 0
Ju keni votuar tashmë
Raportoni një abuzim
Nga të 0202-1212-23232323 - Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 0
Ju keni votuar tashmë
Raportoni një abuzim

Acquisto verificato

Il cliente non ha lasciato alcun commento.

Nga Thomas L. të 3030-1111-23232323 - CPm 160B - Elettropompa.. Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 1
Ju keni votuar tashmë