vitrinën e dyqanit Show More  trending_flat
Çmim i zbritur
40 metra katror lëndinë gati në rrotulla
ÇMIMI P VATRFSHIR TVSH-N DHE TRANSPORTIN
Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense
Paleta 40 m2 , 80 role
299,00 EUR
JSWm 3BM - Pompë elektrike njëfazore vetë-mbushëse
Shpejtësia e prurjes deri në 120 l/min (7,2 m³/h). Koka deri në 58 m. Motori 1.5 kW (2 HP).
585,60 EUR
Lëndinë në rrotulla
Lëndinë KLASIKE
Madhësia e topthit të rrënjës është 125 x 40 cm dhe për këtë arsye një top rrënjë mbulon gjysmë metër katror sipërfaqe. Sasia e porositur është në metra katrorë, që do të thotë se nëse shkruani '100' në fushën Sasia do të merrni 200 rrotulla lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metrash katrorë.
Lëndinë SPORTIVE
Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes.
Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
Lëndinë simpatike
Madhësia e topthit të rrënjës është 120 x 40 cm dhe për këtë arsye një top rrënjë mbulon gjysmë metër katror sipërfaqe. Sasia e porositur është në metra katrorë, që do të thotë se nëse shkruani '100' në fushën Sasia do të merrni 200 rrotulla lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metrash katrorë.
Lëndinë DETARE
Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes.
Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.
Fashion & Accessories

Kërkoni për pjesë këmbimi

Për të kërkuar një pjesë rezervë, zgjidhni markën e produktit, llojin e produktit, modelin dhe vitin e prodhimit.
Rivendos

 Shqyrtimet më të fundit të dyqaneve

Great product and efficient service
Qartësia e informacionit të produktit
Lehtësia e vendosjes së një porosie

Products were delivered quickly and in good conditions ! Products are great and work as expected. Thank you !

Nga Eric D. të 1313-0606-24242424
Raportoni një abuzim
Acquisto verificato
Batteria
Qartësia e informacionit të produktit
Lehtësia e vendosjes së një porosie

Ottima assistenza nell'acquisto e nella restituzione Tempestivi nel rimborso

Nga Marino V. të 1111-0606-24242424
Raportoni një abuzim
Acquisto verificato
Mahtavaa
Qartësia e informacionit të produktit
Lehtësia e vendosjes së një porosie

Hyvä palvelu.

Nga Juha H. të 1010-0606-24242424
Raportoni një abuzim
Acquisto verificato