Pjesë këmbimi

-42%
15,43 EUR
26,60 EUR
075-DV - valve Solenoid, 3/4"
Sulmi femër/femër. Pa rrjedhë rregullatori.
28,69 EUR
Features
Lloji i sulmitfemër / femër
Madhësia e sulmit3/4 "
Cmim i ulur
10 metra katror lëndinë gati në rrotulla
Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura
ÇMIMI P VATRFSHIR TVSH-N DHE TRANSPORTIN
Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense
Paletë prej 10 m2, 20 rrotulla
160,00 EUR
Features
Numri i clods20
Specietmikrotermë
2,71 EUR
Features
Lloji i sulmitmashkull
Diapazoni maksimal (m)3
Angolo di lavoro360
2,71 EUR
Features
Lloji i sulmitmashkull
Diapazoni maksimal (m)3
Angolo di lavoro180
2,71 EUR
Features
Lloji i sulmitmashkull
Diapazoni maksimal (m)3
Angolo di lavoro90
2,71 EUR
Features
Lloji i sulmitmashkull
Diapazoni maksimal (m)3
Angolo di lavoro120
2,71 EUR
Features
Lloji i sulmitmashkull
Diapazoni maksimal (m)3
Angolo di lavoro270