2CP 40 / 180B - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore - Pedrollo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

2CP 40 / 180B - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore

Shpejtësia e prurjes deri në 400 l/min (24 m³/h). Koka deri në 73 m. Motori 5,5 Kw (7,5 HP).

1 439,60 EUR

1 180,00 EUR Tatimi i përjashtuar

100% pagesa të sigurta
Mbylle
(1/5) jashtë nga 1 vlerësimet totale
Lexoni komentet
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

2CP 40 / 180B - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.

Paketim i përforcuar për të reduktuar dëmtimet e transportit.

Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.

Forniamo tutti i ricambi su questo prodotto.

Përshkrim

Pompat PEDROLLO të linjës 2CP rekomandohen për pompimin e ujit të pastër dhe lëngjeve që janë kimikisht jo agresive ndaj materialeve që përbëjnë pompën.

PEDROLLO 2CPm 40 / 180B ka një shpejtësi rrjedhjeje që varion nga 100 në 400 litra në minutë me një prevalencë nga 73 në 46 metra.

Rendimentet e larta dhe përshtatshmëria ndaj aplikimeve nga më të ndryshmet, madje edhe ato anormale, e bëjnë atë një zgjedhje ideale në sektorin shtëpiak, civil, industrial; në veçanti për shpërndarjen e ujit në lidhje me rezervuarët e autoklavës, për rritjen e presionit në rrjet, për njësitë zjarrfikëse.

Instalimi duhet të kryhet në vende të mbyllura ose në çdo rast të mbrojtur nga moti i keq.

Fleta e të dhënave
Pedrollo
2CP 40/180B
93 Artikuj
Lidhja motorike
TREFAZA
Fuqia motorike (HP)
7.5
Thithja në 230V (A)
21.3
Thithja në 400V (A)
12.3
Goja thithëse
2 "
Porti i dorëzimit
1 "1/2
Pompë trupi
Hekur model
Shtytës
Tunxh
Numri i shtytësve
2
Bosht motorik
Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Valvula kontrolluese
jo
Shkalla e mbrojtjes
IP 44
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.)
100
Rrjedhja maksimale (l./min.)
400
Koka min (m.)
46
Koka maksimale (m.)
76
Punësimet
Furnizim me ujë, sistemet e presionit, sistemet e parandalimit të zjarrit
Temperatura e lëngshme maks. (° C)
90
Lartësia (cm)
33.4
Gjerësia (cm)
29.2
Thellësia (cm)
54.2
Pesha kg)
54
Garanci
Dy vjet
Shtojcat

Fletë teknike 2CP

Modelet, kthesat e performancës dhe karakteristikat e ndërtimit të pompave Pedrollo të serisë 2CP.

file_download Shkarko (1.16MB)

Frequently bought together

  • 2CP 40 / 180B - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore
  • +
  • MC 30/50 - Pompa elektrike për të zeza me dual-CHANNEL tre faza
  • +
  • 2CP 32 / 200C - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore
  • 3 945,48 EUR-10 %
    Cmimi total: 3 550,93 EUR

Krahasoni me produkte të ngjashme

2CP 40 / 180B - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore - Pedrollo

2CP 40 / 180B - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore

Ky produkt

Shpejtësia e prurjes deri në 400 l/min (24 m³/h). Koka deri në 73 m. Motori 5,5 Kw (7,5 HP).

2CP 40 / 180C - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore - Pedrollo

2CP 40 / 180C - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore

Vështrim i shpejtë

Shpejtësia e rrjedhjes deri në 350 l/min (21 m³/h). Koka deri në 62 m. Motori 4 Kw (5.5 HP).

2CP 40 / 180A - Pompë elektrike centrifugale me dy shtytëse trefazore -

2CP 40 / 180A - Pompë elektrike centrifugale me dy shtytëse trefazore

Vështrim i shpejtë

Shpejtësia e prurjes deri në 400 l/min (24 m³/h). Koka deri në 85 m. Motori 7,5 Kw (10 HP).

2CP 40 / 200B - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore - Pedrollo

2CP 40 / 200B - Pompë centrifugale me dy shtytëse trefazore

Vështrim i shpejtë

Shpejtësia e prurjes deri në 450 l/min (27 m³/h). Koka deri në 94 m. Motori 9.2 Kw (12.5 HP).

Lidhja motorike Lidhja motorike TREFAZA Lidhja motorike TREFAZA Lidhja motorike TREFAZA Lidhja motorike TREFAZA
Fuqia motorike (HP) Fuqia motorike (HP) 7.5 Fuqia motorike (HP) 5.5 Fuqia motorike (HP) 10 Fuqia motorike (HP) 12.5
Thithja në 230V (A) Thithja në 230V (A) 21.3 Thithja në 230V (A) 17.0 Thithja në 230V (A) 26.7 Thithja në 230V (A) --
Thithja në 400V (A) Thithja në 400V (A) 12.3 Thithja në 400V (A) 9.8 Thithja në 400V (A) 15.4 Thithja në 400V (A) 17.5
Goja thithëse Goja thithëse 2 " Goja thithëse 2 " Goja thithëse 2 " Goja thithëse 2 "
Porti i dorëzimit Porti i dorëzimit 1 "1/2 Porti i dorëzimit 1 "1/2 Porti i dorëzimit 1 "1/2 Porti i dorëzimit 1 "1/2
Pompë trupi Pompë trupi Hekur model Pompë trupi Hekur model Pompë trupi Hekur model Pompë trupi Hekur model
Shtytës Shtytës Tunxh Shtytës Tunxh Shtytës Tunxh Shtytës Tunxh
Numri i shtytësve Numri i shtytësve 2 Numri i shtytësve 2 Numri i shtytësve 2 Numri i shtytësve 2
Bosht motorik Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104 Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104 Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104 Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Valvula kontrolluese Valvula kontrolluese jo Valvula kontrolluese jo Valvula kontrolluese jo Valvula kontrolluese jo
Shkalla e mbrojtjes Shkalla e mbrojtjes IP 44 Shkalla e mbrojtjes IP 44 Shkalla e mbrojtjes IP 44 Shkalla e mbrojtjes IP 44
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 100 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 100 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 100 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 100
Rrjedhja maksimale (l./min.) Rrjedhja maksimale (l./min.) 400 Rrjedhja maksimale (l./min.) 350 Rrjedhja maksimale (l./min.) 400 Rrjedhja maksimale (l./min.) 450
Koka min (m.) Koka min (m.) 46 Koka min (m.) 35 Koka min (m.) 60 Koka min (m.) 61
Koka maksimale (m.) Koka maksimale (m.) 76 Koka maksimale (m.) 64 Koka maksimale (m.) 88 Koka maksimale (m.) 97
Punësimet Punësimet Furnizim me ujë, sistemet e presionit, sistemet e parandalimit të zjarrit Punësimet Furnizim me ujë, sistemet e presionit, sistemet e parandalimit të zjarrit Punësimet Furnizim me ujë, sistemet e presionit, sistemet e parandalimit të zjarrit Punësimet Furnizim me ujë, sistemet e presionit, sistemet e parandalimit të zjarrit
Temperatura e lëngshme maks. (° C) Temperatura e lëngshme maks. (° C) 90 Temperatura e lëngshme maks. (° C) 90 Temperatura e lëngshme maks. (° C) 90 Temperatura e lëngshme maks. (° C) 90
Lartësia (cm) Lartësia (cm) 33.4 Lartësia (cm) 33.4 Lartësia (cm) 33.4 Lartësia (cm) 35.5
Gjerësia (cm) Gjerësia (cm) 29.2 Gjerësia (cm) 29.2 Gjerësia (cm) 29.2 Gjerësia (cm) 29.8
Thellësia (cm) Thellësia (cm) 54.2 Thellësia (cm) 49.6 Thellësia (cm) 54.2 Thellësia (cm) 56.6
Pesha kg) Pesha kg) 54 Pesha kg) 49 Pesha kg) 60 Pesha kg) 90
Garanci Garanci Dy vjet Garanci Dy vjet Garanci Dy vjet Garanci Dy vjet

Modelet dhe performancat 2CP 40/180

Djalë
njëfazore
2CP 40/180C
2CP 40/180B
2CP 40/180A
PUSHTETI
KWHP
45.5
5.57.5
7.510

Të dhënat e ndërtimit të 2CP 40 / 180B

Prerje 2CP
Kushinetat
Kushineta motorike anësore e pompës6306 ZZ- C3
Kushineta motorike në anën e kundërt6206 ZZ- C3
Vula e boshtit
Lloji i vulësVula e vetme mekanike
Modeli anësor i pompësFN-24
Diametri i LP24
Unaza fikse LPGrafit
Unaza rrotulluese LPQeramike
LP elastomerNBR
Materiale
1.1 - Trupi aspiruesGize GJL 200 EN 1561
1.2 - Trupi i shtypjesGize GJL 200 EN 1561
3.0 - ShtytësTunxh CW617N EN 12165
4.0 - Boshti i pompësEN 1.4057 çelik inox (AISI 431)
6.0 - Mbajtëse e motoritAlumini EN-AB 46132