Kompleti për ujitje

Kompleti për ujitjeKompleti i ujitjes DIY

Komplet për ujitje të vazove, kopshteve të vogla dhe të mesme dhe kopshteve me perime. Të gjitha produktet e nevojshme janë gati për blerje.

Kit dripline
PËR KOHËZGJATJE DERI NË 50 METRA
PËR KIT IRRIDEA 1x1 dhe 1x1 Baterisë

Gjithçka që ju duhet për të mbledhur në një prej daljeve të kit Irridea 1x1 dhe 1x1 Baterisë

Kit Ujitjes Kopsht Perimesh
LEHTË PËR TË MBLIDHEN NË 7 HAPA TË
Pikoj ujitjes për 20 bimët

Ujit ruajtja deri në 70%
Expandable
Dripper të rregullueshme nga 0 deri 6 litra në orë
E drippers që mund të toggled
E drippers mund të hapen lehtë për pastrim
Përfshin automatike të kontrollit të njësisë për ujitje

Kompleti i ujitjes me 3 zona Rain Bird 24V
Me programues të brendshëm ESP-TM2I4.
261,81 EUR
Features
Numri i zonave3
Kompleti i ujitjes me 4 zona Rain Bird 24V
Me programues të brendshëm ESP-TM2I4.
285,07 EUR
Features
Numri i zonave4
Kompleti i ujitjes me 6 zona Rain Bird 24V
Me programues të brendshëm ESP-TM2I6.
356,52 EUR
Features
Numri i zonave6
Kompleti i ujitjes Rain Bird 8 zone 24V
Me programues të brendshëm ESP-TM2I8.
428,10 EUR
Features
Numri i zonave8

(4,7/5) jashtë nga 12 vlerësimet totale
Batterie Worx
Raportoni një abuzim

Acquisto verificato

Bon rapport qualité prix.

Nga Serge E. të 0404-1212-23232323 - WA3014 - Batteria al.. Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 0
Ju keni votuar tashmë
Perfect!
Raportoni një abuzim

Acquisto verificato

Module works perfect. Shipping to Netherlands was fast and communication was good

Nga Lars v. të 0303-1212-23232323 - T009 Navel 2.0 - Modulo.. Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 0
Ju keni votuar tashmë
Carte mère micronova N100
Raportoni një abuzim

Acquisto verificato

Livraison rapide, dommage que la carte mère ne soit pas programmée pour mon modèle de poêle. SUPRA LENI7. Il faut que je trouve quelqu'un pour me le faire. Il serait bien de proposer plusieurs programmation pour différents modèles de poêles. Cordialement.

Nga Ludovic G. të 0202-1212-23232323 - N100 - Scheda madre per.. Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 0
Ju keni votuar tashmë
Raportoni një abuzim
Nga të 0202-1212-23232323 - Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 0
Ju keni votuar tashmë
Raportoni një abuzim

Acquisto verificato

Il cliente non ha lasciato alcun commento.

Nga Thomas L. të 3030-1111-23232323 - CPm 160B - Elettropompa.. Ky rishikim ishte i dobishëm 0 - 1
Ju keni votuar tashmë