JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX Pedrollo - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX

Thithje lartësi deri në 9 m Motori 1.5 HP prurjes deri në 80 l/min Kokën deri në 50 metra Kalibrimit 2.5 - 4.0 bar

649,04 EUR

532,00 EUR pa TVSH

Mbylle
(5/5) jashtë 2 vlerësimet totale
Lexoni komentet
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.
Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.
Përshkrimi

Në grupe të vogla presionin e ujit të sistemit me zgjerimin anije është sferike dhe 60 litra, me AUTOMATIK operacion, të përshtatshme për shpërndarjen e ujit nën presion për përdorim të brendshëm.

Të dhënat
Pedrollo
JSWm 2AX - 60 CL
9 Artikuj
Lidhja motorike
FAZA E vetme
Fuqia motorike (HP)
1.5
Thithja në 230V (A)
6
Kondensator
25 μF450 VL
Goja thithëse
1 "
Porti i dorëzimit
1 "
Pompë trupi
Hekur model
Shtytës
Teknopolimer
Numri i shtytësve
1
Bosht motorik
Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Valvula kontrolluese
jo
Shkalla e mbrojtjes
IP 44
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.)
5
Rrjedhja maksimale (l./min.)
70
Koka min (m.)
28
Koka maksimale (m.)
58
Lartësia (cm)
67.5
Gjerësia (cm)
73
Thellësia (cm)
34
Pesha kg)
29.3
Garanci
2
Bashkengjitje

Fleta e të dhënave Hydrofresh

Karakteristikat e ndërtimit dhe funksionimit. Lakoret e punës, kufijtë e përdorimit dhe dimensionet e grupeve Hydrofresh Pedrollo.

file_download Shkarkime (609.76KB)

Buy it with

  • JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX
  • +
  • 100 CL - cilindrik Tankeve 100 litra
  • +
  • MK 8/6 - Pompë elektrike, vertikale multistage tre faza
  • 1 909,30 EUR-10 %
    Cmimi total: 1 718,37 EUR
Modele dhe performanca HYDROFRESH 60 CL
Djalë
njëfazore
JSWm 2CX - 60 CL
JSWm 2BX - 60 CL
JSWm 2AX - 60 CL
PLURIJETm 4 / 80X - 60 CL
PLURIJETm 3 / 80X - 60 CL
PLURIJETm 4 / 80X - 60 CL
PUSHTETI
KW HP
0.75 1
0,90 1.25
1.1 1.5
0.55 0.75
0.55 0.75
0.75 1

Krahasoni me produkte të ngjashme

JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX Pedrollo - 1

JSWm 2AX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2AX

Ky produkt

Thithje lartësi deri në 9 m Motori 1.5 HP prurjes deri në 80 l/min Kokën deri në 50 metra Kalibrimit 2.5 - 4.0 bar

JSWm 2BX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2BX Pedrollo - 1

JSWm 2BX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2BX

Vështrim i shpejtë

Thithje lartësi deri në 9 m Motor 1.25 HP prurjes deri në 80 l/min Kokën deri në 50 metra Kalibrimit 2.0 - 3.5 bar

JSWm 2CX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2CX Pedrollo - 1

JSWm 2CX - 60 CL - Grup presioni i ujit të sistemit me pompë JSWm 2CX

Vështrim i shpejtë

Thithje lartësi deri në 9 m Motorike 1 HP prurjes deri në 80 l/min Kokën deri në 46 m - Kalibrimit 1.4 - 2.8 bar

Lidhja motorike Lidhja motorike FAZA E vetme Lidhja motorike FAZA E vetme Lidhja motorike FAZA E vetme
Fuqia motorike (HP) Fuqia motorike (HP) 1.5 Fuqia motorike (HP) 1.25 Fuqia motorike (HP) 1
Thithja në 230V (A) Thithja në 230V (A) 6 Thithja në 230V (A) 5.8 Thithja në 230V (A) 4.7
Kondensator Kondensator 25 μF450 VL Kondensator 25 μF450 VL Kondensator 20 μF450 VL
Goja thithëse Goja thithëse 1 " Goja thithëse 1 " Goja thithëse 1 "
Porti i dorëzimit Porti i dorëzimit 1 " Porti i dorëzimit 1 " Porti i dorëzimit 1 "
Pompë trupi Pompë trupi Hekur model Pompë trupi Hekur model Pompë trupi Hekur model
Shtytës Shtytës Teknopolimer Shtytës Teknopolimer Shtytës Teknopolimer
Numri i shtytësve Numri i shtytësve 1 Numri i shtytësve 1 Numri i shtytësve 1
Bosht motorik Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104 Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104 Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Valvula kontrolluese Valvula kontrolluese jo Valvula kontrolluese jo Valvula kontrolluese jo
Shkalla e mbrojtjes Shkalla e mbrojtjes IP 44 Shkalla e mbrojtjes IP 44 Shkalla e mbrojtjes IP 44
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5
Rrjedhja maksimale (l./min.) Rrjedhja maksimale (l./min.) 70 Rrjedhja maksimale (l./min.) 70 Rrjedhja maksimale (l./min.) 70
Koka min (m.) Koka min (m.) 28 Koka min (m.) 24 Koka min (m.) 20
Koka maksimale (m.) Koka maksimale (m.) 58 Koka maksimale (m.) 54 Koka maksimale (m.) 50
Lartësia (cm) Lartësia (cm) 67.5 Lartësia (cm) 67.5 Lartësia (cm) 67.5
Gjerësia (cm) Gjerësia (cm) 73 Gjerësia (cm) 73 Gjerësia (cm) 73
Thellësia (cm) Thellësia (cm) 34 Thellësia (cm) 34 Thellësia (cm) 34
Pesha kg) Pesha kg) 29.3 Pesha kg) 29 Pesha kg) 28.1
Garanci Garanci 2 Garanci 2 Garanci 2