Lëndinë SPORTIVE Prato Erboso - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lëndinë SPORTIVE

Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes.

Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

Sasia minimale e blerjes për këtë produkt është 10.
Mbylle
(5/5) jashtë 1 vlerësimet totale
Lexoni komentet
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

Lëndinë SPORTIVE
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.
Konsulencë agronomike nga ekspertë para dhe pas shitjeve.
Dorëzojmë brenda një jave nga porosia.
Përshkrimi

Rekomandohet përdorimi
Në livadhet e banimit dhe fushat sportive në klimat e butë. Ideale për fushat e futbollit, golf, tenis dhe lojë me birila. Shumë e dobishme në të gjitha situatat e parket për intensive njerëzit dhe/ose qentë.

Rezistenca ndaj temperaturave
Shkëlqyer rezistencë për ngrohje, vexhita deri në 45°C. Varfër rezistencë të ftohtë, frikë nga ngrica, thellë (të tolerojë atë për periudha të shkurtra deri në max -10°C), veçanërisht në qoftë se të zgjatur. Në dimër, nëse ajo është e ekspozuar stably në temperaturat minimale me anë të bjerë nën 15°C, fillon me hyrjen në dormancy, karakterizohen fillimisht me një rritje të ndërprerjes dhe të mëvonshëm njollë. Për arritjen e pragut prej 0°C ka një total efekt zbardhues me një të verdhë në kashtë, shumë e qartë dhe uniform.

NB. e Cynodon Dactylon të jetë pjesë e familjes "Macroterme", atëherë ajo priret për të shkuar në gjumë (që është, për të ndaluar në rritje proces) me temperatura bie nën 15°C, prandaj ajo është e përshtatshme vetëm për zonat kryesisht me një klimë të butë. Ne nuk e rekomandojmë përdorimin e saj në zonat malore, ose në përgjithësi në qendër dhe në veri të Italisë. Për këtë karakteristikë është e mundur për transplantimin e saj vetëm në muajt nga prilli deri në shtator.

Rezistenca ndaj ndikimit
Shkëlqyer, gjithashtu, mbulon shpejt zona të zvogëlonte nga prania e stolons.

Hija rezistencës
Praktikisht asgjë, ajo kërkon diell të plotë.

Prerja
Prerja lartësi është e këshillueshme të jetë në mes të 1 dhe 1.5 cm, dhe mund të bëhet me mower blades në helical apo rrotullues.

Se si është bërë dhe dërguar

Pas blerjes, konsumatori është i kontaktuar nga ynë ofrimit të zyrës për të rënë dakord mbi të saktë dita e dorëzimit. Qilim është "zollato" dhe dërguar në të njëjtën ditë për të siguruar që ata të arrijnë të freskët për konsumatorin.

E transportit dhe të dorëzimit

Lëndinë është përgatitur në përshtatshme paleta janë besuar korrier marrëveshje me të përshtatshme do të thotë për të shpejtë të transportit. Shkarkimin nga konsumatori do të jetë bërë nga transportuesi me automjetet e pajisura me hidraulike bisht heq ose cranes për të siguruar një të shpejtë dhe të lehtë dumping.

Të dhënat
Cynodon Dactylon
1376 Artikuj
Cynodon Dactylon (%)
100
Speciet
makrotermë

Buy it with

  • GreenZolla - abonim 3 mujor
  • +
  • 850-31 - Bërryl për tubin qesharak 1/2 "
  • Cmimi total: 86,19 EUR
Instalimi i lëndinës së mbështjellë

Është e nevojshme të shtrohet lëndina brenda 24 orëve pas dorëzimit për të siguruar integritetin e saj.

1. Largimi i çdo mbetjeje të trashë nga toka (organike dhe jo organike).

2. Eliminimi total i barërave të këqija: tëharrje me bazë glifosati dhe mbjellje false nëse është e nevojshme.

3. Përpunimi i nënshtresës nëse ka tokë tepër kompakte dhe të asfiksuar. Korrigjoni tokën nëse është tepër baltë ose me rërë, në rastin e parë me torfe dhe në rastin e dytë me rërë ose lapilus.

4. Nivelim i saktë për të shmangur stagnimin e dëmshëm të ujit. Mbajeni nivelin e tokës të paktën 2 cm nën nivelin e trotuareve ose vendkalimeve në përgjithësi.

5. Plehërimi bazuar në PK për të stimuluar zhvillimin rrënjë të topit të rrënjës.

6. Shtrirja e lëndinës: rregulloni me kujdes grumbujt dhe montoni ato në pozicion. Në parcela shumë të mëdha, ujiteni ndërsa shtriheni për të shmangur dehidratimin e lëndinës, veçanërisht në stinën e verës. Mos përdorni copa të vogla peme pasi ato dehidratohen shpejt. Pasi të ketë përfunduar shtrimi, sigurohuni që tapeti të ngjitet në tokën e poshtme (rrokulliset), për të eliminuar xhepat e ajrit që do ta pengonin atë të rrënjoset.

7. Ujitet me bollëk sapo të jetë shtruar lëndina. Në ditët në vijim, sigurohuni që furnizimi me ujë të mbajë gjithmonë shumë të lagësht grumbullin dhe tokën në të për të ndihmuar në rrënjosjen e tij. Këshillohet që të ujitet në orët më të freskëta të ditës: herët në mëngjes. Përafërsisht një javë deri në 10 ditë pas instalimit, nuk duhet të jeni më në gjendje të ngrini njollat.

8. Ulni gradualisht ujitjen duke u përpjekur të mësoni terrenin me furnizimin sa më të ulët të ujit në varësi të terrenit, ekspozimit në diell dhe stinës.

9. Trajtim parandalues me fungicide , veçanërisht në stinën e verës.

10. Kositja e parë e lëndinës rreth 10 ditë pas instalimit e gjithmonë mbledhja e prerjes.

11. Nuk ka kufizime sezonale për instalimin e lëndinës, është praktikë e mirë, megjithatë, në rast instalimi në temperatura të larta, të parandaloni sulmet mykotike me produkte specifike dhe të mos instaloni kurrë në prani të tokës së ngrirë.

12. Plehërimi: rekomandohen plehra me çlirim të ngadaltë për të shmangur djegien e terrenit në rinisjen vegjetative dhe në periudhën e vjeshtës.