4SRm 1.5 / 22 F-PS - Pompë njëfazore zhytëse prej 1.5 HP
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-42%

4SRm 1.5 / 22 F-PS - Pompë njëfazore zhytëse prej 1.5 HP

Shkalla e rrjedhës deri në 45 l / min (2.7 m³ / orë). Koka deri në 158 metra. Motori 1.1 Kw (1.5 HP).

566,08 EUR Taksa e përfshirë

464,00 EUR Tatimi i përjashtuar

976,00 EUR-42%

100% pagesa të sigurta
Mbylle
Nuk ka ende komente
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

4SRm 1.5 / 22 F-PS - Pompë njëfazore zhytëse prej 1.5 HP
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Përshkrim

PEDROLLO 4SRm 1.5 / 22 F-PS rekomandohet për pompimin e ujit të pastër me përmbajtje rërë që nuk tejkalon 150 g / m³.

Ka një ritëm të rrjedhës që varion nga 5 në 45 litra në minutë me një mbizotërim prej 53 deri në 158 metra.

Për shkak të efikasitetit dhe besueshmërisë së lartë, është i përshtatshëm për përdorim në fushat shtëpiake, civile dhe industriale, për shpërndarjen e ujit në bashkëpunim me autoklavat, për ujitje të kopshteve dhe kopshteve të perimeve, për sistemet e larjes, për ngritjen e presionit ose për sistemet e zjarrfikësve.

Pompë elektrike zhytëse me motor PEDROLLO të kapsuluar.

Fleta e të dhënave
Pedrollo
4SRm 1.5/22 F-PS
100 Artikuj
Lidhja motorike
FAZA E vetme
Fuqia motorike (HP)
1.5
Thithja në 230V (A)
8.1
Porti i dorëzimit
1 "1/4
Pompë trupi
Çelik inox AISI 304
Shtytës
Delrin
Numri i shtytësve
22
Bosht motorik
Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Bosht pompë
Çelik inox AISI 304
Valvula kontrolluese
po
Shkalla e mbrojtjes
IP 68
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.)
5
Rrjedhja maksimale (l./min.)
45
Koka min (m.)
53
Koka maksimale (m.)
158
Gjatësia e kabllit (m)
2
Punësimet
sistemet e presionit, Furnizim me ujë, ujitjes
Temperatura e lëngshme maks. (° C)
35
Lartësia (cm)
93.9
Diametri i jashtëm (cm)
9.8
Pesha kg)
18.8
Garanci
Dy vjet
Shtojcat

Fleta e të dhënave teknike 4SR F

Performanca, veçoritë e konstruksionit dhe kthesat e punës të pompave të serisë Pedrollo 4SR F me motor PD të rikthimit dhe të kapsuluar PS.

file_download Shkarko (1.08MB)

Buy it with

  • 4SRm 1.5 / 22 F-PS - Pompë njëfazore zhytëse prej 1.5 HP
  • +
  • 4SR 4/8 F-PS - Pompë elektrike zhytëse trefazore HP
  • +
  • 4SRm 4/15 F-PS - Pompë njëfazore zhytëse e 2 HP
  • 1 592,10 EUR-10 %
    Cmimi total: 1 432,89 EUR

Krahasoni me produkte të ngjashme

4SRm 1.5 / 22 F-PS - Pompë njëfazore zhytëse prej 1.5 HP

4SRm 1.5 / 22 F-PS - Pompë njëfazore zhytëse prej 1.5 HP

Ky produkt

Shkalla e rrjedhës deri në 45 l / min (2.7 m³ / orë). Koka deri në 158 metra. Motori 1.1 Kw (1.5 HP).

4SRm 1.5 / 15 F-PS - 1 HP pompë elektrike njëfazore zhytëse

4SRm 1.5 / 15 F-PS - 1 HP pompë elektrike njëfazore zhytëse

Vështrim i shpejtë

Shkalla e rrjedhës deri në 45 l / min (2.7 m³ / orë). Kreu deri në 109 metra. Motori 0.75 Kw (1 HP).

4SRm 1.5 / 30 F-PS - 2 HP pompë elektrike njëfazore zhytëse

4SRm 1.5 / 30 F-PS - 2 HP pompë elektrike njëfazore zhytëse

Vështrim i shpejtë

Shkalla e rrjedhës deri në 45 l / min (2.7 m³ / orë). Kreu deri në 213 metra. Motori 1.5 Kw (2 HP).

4SRm 1.5 / 44 F-PS - Pompë njëfazore zhytëse prej 3 HP

4SRm 1.5 / 44 F-PS - Pompë njëfazore zhytëse prej 3 HP

Vështrim i shpejtë

Shkalla e rrjedhës deri në 45 l / min (2.7 m³ / orë). Koka deri në 304 metra. Motori 2.2 Kw (3 HP).

Lidhja motorike Lidhja motorike FAZA E vetme Lidhja motorike FAZA E vetme Lidhja motorike FAZA E vetme Lidhja motorike FAZA E vetme
Fuqia motorike (HP) Fuqia motorike (HP) 1.5 Fuqia motorike (HP) 1 Fuqia motorike (HP) 2 Fuqia motorike (HP) 3
Thithja në 230V (A) Thithja në 230V (A) 8.1 Thithja në 230V (A) 5.9 Thithja në 230V (A) 10.7 Thithja në 230V (A) 17.0
Porti i dorëzimit Porti i dorëzimit 1 "1/4 Porti i dorëzimit 1 "1/4 Porti i dorëzimit 1 "1/4 Porti i dorëzimit 1 "1/4
Pompë trupi Pompë trupi Çelik inox AISI 304 Pompë trupi Çelik inox AISI 304 Pompë trupi Çelik inox AISI 304 Pompë trupi Çelik inox AISI 304
Shtytës Shtytës Delrin Shtytës Delrin Shtytës Delrin Shtytës Delrin
Numri i shtytësve Numri i shtytësve 22 Numri i shtytësve 15 Numri i shtytësve 30 Numri i shtytësve 44
Bosht motorik Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104 Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104 Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104 Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Bosht pompë Bosht pompë Çelik inox AISI 304 Bosht pompë Çelik inox AISI 304 Bosht pompë Çelik inox AISI 304 Bosht pompë Çelik inox AISI 304
Valvula kontrolluese Valvula kontrolluese po Valvula kontrolluese po Valvula kontrolluese po Valvula kontrolluese po
Shkalla e mbrojtjes Shkalla e mbrojtjes IP 68 Shkalla e mbrojtjes IP 68 Shkalla e mbrojtjes IP 68 Shkalla e mbrojtjes IP 68
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 5
Rrjedhja maksimale (l./min.) Rrjedhja maksimale (l./min.) 45 Rrjedhja maksimale (l./min.) 45 Rrjedhja maksimale (l./min.) 45 Rrjedhja maksimale (l./min.) 45
Koka min (m.) Koka min (m.) 53 Koka min (m.) 37.5 Koka min (m.) 69 Koka min (m.) 93
Koka maksimale (m.) Koka maksimale (m.) 158 Koka maksimale (m.) 109 Koka maksimale (m.) 213 Koka maksimale (m.) 304
Gjatësia e kabllit (m) Gjatësia e kabllit (m) 2 Gjatësia e kabllit (m) 2 Gjatësia e kabllit (m) 2 Gjatësia e kabllit (m) 2
Punësimet Punësimet sistemet e presionit, Furnizim me ujë, ujitjes Punësimet sistemet e presionit, Furnizim me ujë, ujitjes Punësimet sistemet e presionit, Furnizim me ujë, ujitjes Punësimet sistemet e presionit, Furnizim me ujë, ujitjes
Temperatura e lëngshme maks. (° C) Temperatura e lëngshme maks. (° C) 35 Temperatura e lëngshme maks. (° C) 35 Temperatura e lëngshme maks. (° C) 35 Temperatura e lëngshme maks. (° C) 35
Lartësia (cm) Lartësia (cm) 93.9 Lartësia (cm) 76 Lartësia (cm) 113.9 Lartësia (cm) 156.5
Diametri i jashtëm (cm) Diametri i jashtëm (cm) 9.8 Diametri i jashtëm (cm) 9.8 Diametri i jashtëm (cm) 9.8 Diametri i jashtëm (cm) 9.8
Pesha kg) Pesha kg) 18.8 Pesha kg) 14.9 Pesha kg) 22.6 Pesha kg) 28.8
Garanci Garanci Dy vjet Garanci Dy vjet Garanci Dy vjet Garanci Dy vjet

Modelet dhe performancat 4SR1.5m - PS

Djalë
njëfazore
4SR1,5m / 8 - PS
4SR1,5m / 13 - PS
4SR1,5m / 17 - PS
4SR1,5m / 25 - PS
4SR1,5m / 32 - PS
4SR1,5m / 46 - PS
PUSHTETI
KW HP
0.37 0.50
0.55 0.75
0.75 1
1.1 1.5
1.5 2
2.2 3

Të dhënat e ndërtimit të serisë 4SR-S

Prerje pompe 4SR 1
Kushinetat
Kushineta e pompës - pjesë fiksePolimer kundër fërkimit
Kushineta e pompës - pjesë rrotullueseÇeliku i sinterizuar AISI 316 me veshje qeramike
Mbajtja e pemëve
Materiale
1.3 - Trupi i dorëzimitÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
3.0 - ShtytësTeknopolimer i përforcuar
4.0 - Boshti i pompësÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
4.2 - Bashkim tërheqësÇelik inox EN 1.4404 (AISI 316L)
5.0 - Kutia e stadiumitÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
5.1 - DiffuserTeknopolimer i përforcuar
7.0 - FenerÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
7.1 - Valvula e kontrollitÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
7.2 - Këmishë me pompëÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
7.3 - Mbulesa e kablloveÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
8.0 - Rrjeti/Filtri i thithjesÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)