CP 160B - centrifugale Pompë elektrike në tre faza
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CP 160B - centrifugale Pompë elektrike në tre faza

Prurjes deri në 220 l/min (13.2 m3/h). Kokën lart për të 37 m. Motori 1.5 Kw (2 HP).

519,72 EUR

426,00 EUR Tatimi i përjashtuar

Non ci sono ancora recensioni
Mbylle
100% pagesa të sigurta
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

CP 160B - centrifugale Pompë elektrike në tre faza
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.

Paketim i përforcuar për të reduktuar dëmtimet e transportit.

Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.

Forniamo tutti i ricambi su questo prodotto.

Përshkrim

Ajo është e rekomanduar për të pompuar ujë të pastër pa ekstreme, grimcat dhe lëngjeve kimikisht jo agresive për të materialeve të bërë deri pompë.

Për besueshmërinë dhe lehtësinë e përdorimit janë përdorur gjerësisht në të brendshme të sektorit të shoqërisë civile, në veçanti për shpërndarjen e ujit të shoqëruar të vogla dhe të mesme rezervuarë, rritje tanke, për decanting dhe për ujitjen e parqe dhe kopshte.

Instalimi kryhet në ambiente të brendshme ose përndryshe, të mbrojtura nga moti.

Fleta e të dhënave
Pedrollo
CP 160B
Lidhja motorike
TREFAZA
Fuqia motorike (HP)
2
Thithja në 230V (A)
7.3
Thithja në 400V (A)
4.2
Goja thithëse
1 "1/2
Porti i dorëzimit
1 "
Pompë trupi
Hekur model
Shtytës
Çelik inox AISI 304
Numri i shtytësve
1
Bosht motorik
Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Valvula kontrolluese
jo
Shkalla e mbrojtjes
IP 44
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.)
50
Rrjedhja maksimale (l./min.)
220
Koka min (m.)
23
Koka maksimale (m.)
36
Punësimet
sistemet e ftohjes, Furnizim me ujë, transferimi i tankeve, ujitjes, sistemet e kondicionimit të ajrit, sistemet e presionit
Temperatura e lëngshme maks. (° C)
90
Tensioni i motorit
400 V
Lartësia (cm)
26
Gjerësia (cm)
20.7
Thellësia (cm)
37.3
Pesha kg)
21
Garanci
Dy vjet
Shtojcat

Fleta e të dhënave CP 11Kw

Modelet, kthesat e performancës dhe veçoritë e ndërtimit të pompave Pedrollo të serisë CP 11Kw.

Shkarko (976.67KB)

Fletë pjesë këmbimi CP 160B

Pamje e shpërthyer dhe tabela e pjesëve të këmbimit për versionet 0, A, B, C të pompës Pedrollo CP 160B.

Shkarko (2.7MB)

Krahasoni me produkte të ngjashme

CP 160B - centrifugale Pompë elektrike në tre faza

CP 160B - centrifugale Pompë elektrike në tre faza

Ky produkt

Prurjes deri në 220 l/min (13.2 m3/h). Kokën lart për të 37 m. Motori 1.5 Kw (2 HP).

CP 160C - centrifugale Pompë elektrike në tre faza

CP 160C - centrifugale Pompë elektrike në tre faza

Vështrim i shpejtë

Rrjedha normat e deri në 200 l/min (12 m3/h). Kreu deri në 32 m. Motor 1.1 Kw (1.5 HP).

CP 160A - centrifugale Pompë elektrike në tre faza

CP 160A - centrifugale Pompë elektrike në tre faza

Vështrim i shpejtë

Prurjes deri në 240 l/min (14.4 m3/h). Kokën lart për 43 m. Motor 2.2 Kw (3 HP).

CP 210B - centrifugale Pompë elektrike në tre faza

CP 210B - centrifugale Pompë elektrike në tre faza

Vështrim i shpejtë

Rrjedha deri në 270 l/min (16.2 m3/h). Kreu deri në 54 m. Engine 3 Kw (4 HP).

Markë
Markë Pedrollo
Markë Pedrollo
Markë Pedrollo
Markë Pedrollo
Lidhja motorike
Lidhja motorike TREFAZA
Lidhja motorike TREFAZA
Lidhja motorike TREFAZA
Lidhja motorike TREFAZA
Fuqia motorike (HP)
Fuqia motorike (HP) 2
Fuqia motorike (HP) 1.5
Fuqia motorike (HP) 3
Fuqia motorike (HP) 4
Thithja në 230V (A)
Thithja në 230V (A) 7.3
Thithja në 230V (A) 5.7
Thithja në 230V (A) 8.9
Thithja në 230V (A) 11.2
Thithja në 400V (A)
Thithja në 400V (A) 4.2
Thithja në 400V (A) 3.3
Thithja në 400V (A) 5.1
Thithja në 400V (A) 6.5
Goja thithëse
Goja thithëse 1 "1/2
Goja thithëse 1 "1/2
Goja thithëse 1 "1/2
Goja thithëse 1 "1/2
Porti i dorëzimit
Porti i dorëzimit 1 "
Porti i dorëzimit 1 "
Porti i dorëzimit 1 "
Porti i dorëzimit 1 "
Pompë trupi
Pompë trupi Hekur model
Pompë trupi Hekur model
Pompë trupi Hekur model
Pompë trupi Hekur model
Shtytës
Shtytës Çelik inox AISI 304
Shtytës Çelik inox AISI 304
Shtytës Çelik inox AISI 304
Shtytës Tunxh
Numri i shtytësve
Numri i shtytësve 1
Numri i shtytësve 1
Numri i shtytësve 1
Numri i shtytësve 1
Bosht motorik
Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Valvula kontrolluese
Valvula kontrolluese jo
Valvula kontrolluese jo
Valvula kontrolluese jo
Valvula kontrolluese jo
Shkalla e mbrojtjes
Shkalla e mbrojtjes IP 44
Shkalla e mbrojtjes IP 55
Shkalla e mbrojtjes IP 44
Shkalla e mbrojtjes IP 44
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.)
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 50
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 50
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 50
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 50
Rrjedhja maksimale (l./min.)
Rrjedhja maksimale (l./min.) 220
Rrjedhja maksimale (l./min.) 200
Rrjedhja maksimale (l./min.) 240
Rrjedhja maksimale (l./min.) 270
Koka min (m.)
Koka min (m.) 23
Koka min (m.) 20
Koka min (m.) 26
Koka min (m.) 34
Koka maksimale (m.)
Koka maksimale (m.) 36
Koka maksimale (m.) 32
Koka maksimale (m.) 43
Koka maksimale (m.) 54
Punësimet
Punësimet sistemet e ftohjes, Furnizim me ujë, transferimi i tankeve, ujitjes, sistemet e kondicionimit të ajrit, sistemet e presionit
Punësimet sistemet e ftohjes, Furnizim me ujë, transferimi i tankeve, ujitjes, sistemet e kondicionimit të ajrit, sistemet e presionit
Punësimet sistemet e ftohjes, Furnizim me ujë, transferimi i tankeve, ujitjes, sistemet e kondicionimit të ajrit, sistemet e presionit
Punësimet sistemet e ftohjes, Furnizim me ujë, transferimi i tankeve, ujitjes, sistemet e kondicionimit të ajrit, sistemet e presionit
Temperatura e lëngshme maks. (° C)
Temperatura e lëngshme maks. (° C) 90
Temperatura e lëngshme maks. (° C) 90
Temperatura e lëngshme maks. (° C) 90
Temperatura e lëngshme maks. (° C) 90
Tensioni i motorit
Tensioni i motorit 400 V
Tensioni i motorit 400 V
Tensioni i motorit 400 V
Tensioni i motorit 400 V
Lartësia (cm)
Lartësia (cm) 26
Lartësia (cm) 26
Lartësia (cm) 26
Lartësia (cm) 30.5
Gjerësia (cm)
Gjerësia (cm) 20.7
Gjerësia (cm) 20.7
Gjerësia (cm) 20.7
Gjerësia (cm) 25.2
Thellësia (cm)
Thellësia (cm) 37.3
Thellësia (cm) 37.3
Thellësia (cm) 39.3
Thellësia (cm) 40.2
Pesha kg)
Pesha kg) 21
Pesha kg) 19.7
Pesha kg) 23.8
Pesha kg) 30
Garanci
Garanci Dy vjet
Garanci Dy vjet
Garanci Dy vjet
Garanci Dy vjet

Modelet CP dhe performanca

Djalë
trefazore
CP 100
CP 130
CP 132
CP 150
CP 158
CP 170
CP 170 milion
CP 190
CP 200
CP 160C
CP 160B
CP 160A
CP 210C
CP 210B
CP 210A
CP 220C
CP 220B
CP 220A
CP 220H
CP 230C
CP 230B
CP 230A
CP 250B-N
CP 250A-N
PUSHTETI
KWHP
0.250.33
0.370.50
0.550.75
0.751
0.751
1.11.5
1.11.5
1.52
2.23
1.11.5
1.52
2.23
2.23
34
45.5
2.23
34
45.5
5.57.5
34
45.5
5.57.5
7.510
1115

Të dhënat e ndërtimit të CP 160C-160B-160A

Seksioni i pompës Pedrollo CP
Kushinetat
Kushineta motorike anësore e pompës6304 ZZ
Kushineta motorike në anën e kundërt6204 ZZ
Vula e boshtit
Lloji i vulësVula e vetme mekanike
Modeli anësor i pompësFN-18
Diametri i LP18
Unaza fikse LPGrafit
Unaza rrotulluese LPQeramike
LP elastomerNBR
Mat eriali
1.0 - Trupi i pompësGize GJL 200 EN 1561
3.0 - ShtytësEN 1.4301 çelik inox (AISI 304)
4.0 - Boshti i pompësEN 1.4057 çelik inox (AISI 431)
6.0 - Mbajtëse e motoritAlumini EN-AB 46100
6.1 - Mbulesa e motoritAlumini EN-AB 46100
7.0 - FenerGize GJL 200 EN 1561