WR167E - kositës lëndinë robot Landroid M700 Worx - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-21%

WR167E - kositës lëndinë robot Landroid M700

Deri në 700 mm. WiFi Inteligjent. Lehtë për tu instaluar pa ndërhyrje të jashtme. Menaxhimi i 4 zonave të punës. Funksioni i prerjes së skajit.

962,84 EUR

789,21 EUR Tatimi i përjashtuar

1 218,78 EUR-21%

100% pagesa të sigurta
Mbylle
(5/5) jashtë 6 vlerësimet totale
Lexoni komentet
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

WR167E - kositës lëndinë robot Landroid M700
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.
Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.
Përshkrim

Landroid WR167 E është makina e përshtatshme për kositje ditore në lëndina deri në 700 metra katrorë. Duke prerë shpesh, ndihmon në përmirësimin e dendësisë së terrenit dhe parandalon përhapjen e barërave të këqija.

Landroid WR167E përcakton kohën më të mirë për të punuar falë programit të tij automatik. Kositja është aq precize dhe delikate saqë nuk do të keni më nevojë ta mblidhni atë, duke rënë përtokë fekondon lëndinën tuaj në një mënyrë natyrale, duke ju kursyer në trajtime dhe ujitje.

Landroid M modeli WR167E është robot i përshtatshëm për lëndina deri në 700 metra katrorë dhe mund të konfigurohet sipas nevojës duke shtuar të gjithë aksesorët në rang.

I heshtur dhe inteligjent, mund të mbulojë shpejt zonën e prerjes. Falë aplikacionit të dedikuar, ju mund të kontrolloni statusin e robotit në çdo kohë dhe të programoni secilën fazë ose ta lejoni atë të vetë-programojë nëse është i lidhur në internet.

Motorët me të cilët është i pajisur janë pa furça, të heshtura dhe pa mirëmbajtje. Rregullimet janë të lehta dhe intuitive.

Fleta e të dhënave
Worx
WR167E
Sipërfaqja e punës (mm)
700
Gjerësia e prerjes (cm)
18
Lartësia maksimale e prerjes (mm)
60
Tensioni i baterisë (Volt)
20
Fuqia e baterisë (Ah)
4
Numri i baterive
1

Buy it with

  • WR167E - kositës lëndinë robot Landroid M700
  • +
  • WA0860 - Paketë me ultratinguj për Landroid
  • +
  • XR50029505 - 130 metër varg teli rrethues
  • 1 202,76 EUR-10 %
    Cmimi total: 1 082,48 EUR