RXm 3/20 - të modifikuara gjenetikisht (5m) - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës Pedrollo - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RXm 3/20 - të modifikuara gjenetikisht (5m) - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës

Prurjes deri në 180 l/min (10.8 m3/h). Kreu deri në 8 m. Motor 0.55 Kw (0.75 HP).

ME NOTON MAGNETIKE

373,32 EUR

306,00 EUR pa TVSH

Mbylle
(5/5) jashtë 2 vlerësimet totale
Lexoni komentet
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

RXm 3/20 - të modifikuara gjenetikisht (5m) - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.
Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.
Përshkrimi

Seri e RX-VORBULL/GM janë të përshtatshme për kullimin e pista të ujit të pajisur me noton kaluar, magnetike, e cila e lejon atë për të vepruar edhe në veçanti hapësira të mbyllura.

Konstruktiv zgjidhje për të garantuar sigurinë e operimit, edhe në rast të përdorimit të vazhdueshëm, në sajë të përgjithshëm të ftohjes së motorit.

Ata janë të rekomanduara për përdorim të brendshëm, për kullues pista e ujit që mund të përmbajnë solids në suspendim.

Të dhënat
Pedrollo
RXm 3/20 - GM 5MT
25 Artikuj
Lidhja motorike
FAZA E vetme
Fuqia motorike (HP)
0.75
Thithja në 230V (A)
3.2
Kondensator
14 μF450 VL
Porti i dorëzimit
1 "1/4
Pompë trupi
Çelik inox AISI 304
Shtytës
Çelik inox AISI 304
Numri i shtytësve
1
Bosht motorik
Çelik inox AISI 431
Valvula kontrolluese
jo
Shkalla e mbrojtjes
IP 68
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.)
20
Rrjedhja maksimale (l./min.)
180
Koka min (m.)
3
Koka maksimale (m.)
9
Gjatësia e kabllit (m)
5
Punësimet
kullimi, duke u tharë, ujërat paksa të ndyra
Temperatura e lëngshme maks. (° C)
40
Lartësia (cm)
33.5
Gjerësia (cm)
14.7
Pesha kg)
8
Garanci
2
Bashkengjitje

Fleta e të dhënave RX VORTEX

Karakteristikat e ndërtimit dhe funksionimit. Kurbat e punës, kufijtë e përdorimit dhe dimensionet e pompave të serisë Pedrollo RX VORTEX.

file_download Shkarkime (1.08MB)

Buy it with

  • RXm 3/20 - të modifikuara gjenetikisht (5m) - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës
  • +
  • 4SR 2/17 F-PD - 1.5 HP pompë elektrike trefazore zhytëse
  • +
  • 8 VT - vertikale Tank 8 litra
  • 1 129,72 EUR-10 %
    Cmimi total: 1 016,75 EUR
Modele dhe performanca RXm - VORTEX - GM
Djalë
njëfazore
RXm 2/20 - GM
RXm 3/20 - GM
RXm 4/40 - GM
RXm 5/40 - GM
PUSHTETI
KWHP
0.370.50
0.550.75
0.751
1.11.5
Të dhënat e ndërtimit të serisë RX 2/20
Prerje e pompave RX
Kushinetat
Kushineta motorike anësore e pompës6201 ZZ
Kushineta e motorit në anën e kundërt6201 ZZ
Mbajtja e pemëve
Lloji i vulësGrumbullim i dyfishtë: Mekanik dhe buzë me dhomë vaji
Diametri LM12
LM elastomerNBR
Tkurrja DN1=450 DN2=350STA-12R SIC
Diametri i LP12
Unazë fikse LPQeramike
Unazë rrotulluese LPKarabit silikoni
LP elastomerNBR
Materiale
1.0 - Trupi i pompësÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
3.0 - ShtytësÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
4.0 - Boshti i pompësÇelik inox EN 1.4057 (AISI 431)
5.1 - DiffuserÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
6.0 - Mbajtëse e motoritÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
6.1 - Mbulesa e motoritTeknopolimer i përforcuar
7.0 - FenerÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)
8.0 - Rrjeti/Filtri i thithjesÇelik inox EN 1.4301 (AISI 304)

Krahasoni me produkte të ngjashme

RXm 3/20 - të modifikuara gjenetikisht (5m) - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës Pedrollo - 1

RXm 3/20 - të modifikuara gjenetikisht (5m) - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës

Ky produkt

Prurjes deri në 180 l/min (10.8 m3/h). Kreu deri në 8 m. Motor 0.55 Kw (0.75 HP).

ME NOTON MAGNETIKE

RXm 2/20 - të modifikuara gjenetikisht (5m) - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës Pedrollo - 1

RXm 2/20 - të modifikuara gjenetikisht (5m) - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës

Vështrim i shpejtë

Prurjes deri në 180 l/min (10.8 m3/h). Kreu deri në 6.5 m. Motor 0.37 Kw (0.50 HP).

ME NOTON MAGNETIKE

RXm 4/40 - GV - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës Pedrollo - 1

RXm 4/40 - GV - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës

Vështrim i shpejtë

Prurjes deri në 280 l/min (16.8 m3/h). Kokën lart për të 9.5 m. Motor 0.75 Kw (1 HP).

ME NOTON MAGNETIKE

RXm 5/40 - GV - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës Pedrollo - 1

RXm 5/40 - GV - Pompë elektrike për të pista ujë VORBULL të vetme të fazës

Vështrim i shpejtë

Prurjes deri në 380 l/min (22.8 m3/h). Përhapja deri në 12.5 m. Motor 1.1 Kw (1.5 HP).

ME NOTON MAGNETIKE

Lidhja motorike Lidhja motorike FAZA E vetme Lidhja motorike FAZA E vetme Lidhja motorike FAZA E vetme Lidhja motorike FAZA E vetme
Fuqia motorike (HP) Fuqia motorike (HP) 0.75 Fuqia motorike (HP) 0.50 Fuqia motorike (HP) 1 Fuqia motorike (HP) 1.5
Thithja në 230V (A) Thithja në 230V (A) 3.2 Thithja në 230V (A) 2.6 Thithja në 230V (A) 5.2 Thithja në 230V (A) 6.5
Kondensator Kondensator 14 μF450 VL Kondensator 10 μF450 VL Kondensator 20 μF450 VL Kondensator 25 μF450 VL
Porti i dorëzimit Porti i dorëzimit 1 "1/4 Porti i dorëzimit 1 "1/4 Porti i dorëzimit 1 "1/2 Porti i dorëzimit 1 "1/2
Pompë trupi Pompë trupi Çelik inox AISI 304 Pompë trupi Çelik inox AISI 304 Pompë trupi Çelik inox AISI 304 Pompë trupi Çelik inox AISI 304
Shtytës Shtytës Çelik inox AISI 304 Shtytës Çelik inox AISI 304 Shtytës Çelik inox AISI 304 Shtytës Çelik inox AISI 304
Numri i shtytësve Numri i shtytësve 1 Numri i shtytësve 1 Numri i shtytësve 1 Numri i shtytësve 1
Bosht motorik Bosht motorik Çelik inox AISI 431 Bosht motorik Çelik inox AISI 431 Bosht motorik Çelik inox AISI 431 Bosht motorik Çelik inox EN 10088-3 1.4104
Valvula kontrolluese Valvula kontrolluese jo Valvula kontrolluese jo Valvula kontrolluese jo Valvula kontrolluese jo
Shkalla e mbrojtjes Shkalla e mbrojtjes IP 68 Shkalla e mbrojtjes IP 68 Shkalla e mbrojtjes IP 68 Shkalla e mbrojtjes IP 68
Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 20 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 20 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 20 Shkalla e rrjedhjes min. (l./min.) 20
Rrjedhja maksimale (l./min.) Rrjedhja maksimale (l./min.) 180 Rrjedhja maksimale (l./min.) 180 Rrjedhja maksimale (l./min.) 280 Rrjedhja maksimale (l./min.) 380
Koka min (m.) Koka min (m.) 3 Koka min (m.) 2 Koka min (m.) 2 Koka min (m.) 2
Koka maksimale (m.) Koka maksimale (m.) 9 Koka maksimale (m.) 7 Koka maksimale (m.) 10 Koka maksimale (m.) 13
Gjatësia e kabllit (m) Gjatësia e kabllit (m) 5 Gjatësia e kabllit (m) 5 Gjatësia e kabllit (m) 10 Gjatësia e kabllit (m) 10
Punësimet Punësimet kullimi, duke u tharë, ujërat paksa të ndyra Punësimet kullimi, duke u tharë, ujërat paksa të ndyra Punësimet kullimi, duke u tharë, ujërat paksa të ndyra Punësimet kullimi, duke u tharë, ujërat paksa të ndyra
Temperatura e lëngshme maks. (° C) Temperatura e lëngshme maks. (° C) 40 Temperatura e lëngshme maks. (° C) 40 Temperatura e lëngshme maks. (° C) 40 Temperatura e lëngshme maks. (° C) 40
Lartësia (cm) Lartësia (cm) 33.5 Lartësia (cm) 30.5 Lartësia (cm) 43 Lartësia (cm) 43
Gjerësia (cm) Gjerësia (cm) 14.7 Gjerësia (cm) 14.7 Gjerësia (cm) 22 Gjerësia (cm) 22
Pesha kg) Pesha kg) 8 Pesha kg) 6.2 Pesha kg) 13 Pesha kg) 15.3
Garanci Garanci 2 Garanci 2 Garanci 2 Garanci 2