T5HPE-RS - Spërkatës fshehur, varg 15.2 metra TORO Irrigazione - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

T5HPE-RS - Spërkatës fshehur, varg 15.2 metra

Zgjohet lartësinë 30 cm. Sistemi me të Shpejtë e të Vendosur.

61,16 EUR

50,14 EUR pa TVSH

Mbylle
Nuk ka ende komente
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

T5HPE-RS - Spërkatës fshehur, varg 15.2 metra
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Mbështetje telefonike për informacion përpara blerjes.
Asistencë pas shitjes për instalimin e produktit.
Përshkrimi

Në sajë të saj të mrekullueshëm dhe pajisje, kjo vlerësua rotor ofron shkathtësi, rregullimin e lehtë dhe pa probleme operacion për një gamë të gjerë të banimit aplikacione të mesme dhe të mëdha dhe komerciale.

Treguesi në krye e harkut për të lehtë të rregullimit nga 40° në 360°).

Ekskursioni i frëngji 30 cm, për të kapërcyer pengesën e lartë bar dhe bimë të vogla.

Arcs e pjesë dhe të plotë rreth në një spërkatës për komoditet.

Nëse ajo është e cilësuar për 360°, rotacioni bëhet një mënyrë për një uniformë.

Në rastin e vandalizmi, i Zgjuar Arc™ kujtesës në mënyrë të sigurtë kthehet spërkatës për të parë të vendosur kryqi i kuq shqiptar.

Të dhënat
T5HPE-RS
299 Artikuj
Diapazoni maksimal (m)
15.2
Lartësia e kullës (cm.)
30
Madhësia e sulmit
3/4 "
Lloji i sulmit
femër
Bashkengjitje

Fleta e të dhënave T5 Rapiset

Karakteristikat, performanca dhe përshkrimi i funksionimit të Toro T5 Rapidset Dynamic Pop-Up Sprinkler

file_download Shkarkime (1.08MB)

Manuali Toro T5 Rapidset

Manual me udhëzimet e instalimit dhe vendosjes për spërkatësin dinamik të fshehur Toro T5 me Rapidset.

file_download Shkarkime (4.21MB)

Buy it with

  • T5HPE-RS - Spërkatës fshehur, varg 15.2 metra
  • +
  • T5P-RS - Spërkatës që tërhiqet me një rreze prej 15,2 metrash
  • +
  • 570Z-12PSI - Spërkatës fshehur nga 30 cm
  • 98,62 EUR-10 %
    Cmimi total: 88,76 EUR

Artikuj të lidhur në blog