Mbajtëse e hundës së shkurreve të Serisë 570S - 570
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mbajtëse e hundës së shkurreve të Serisë 570S - 570

1,90 EUR Taksa e përfshirë

1,56 EUR Tatimi i përjashtuar

100% pagesa të sigurta
Mbylle
(5/5) jashtë nga 1 vlerësimet totale
Lexoni komentet
Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare.

Mbajtëse e hundës së shkurreve të Serisë 570S - 570
  • Përdorni pikë në vend të presjes

Duke u ngarkuar

Përshkrim

Mbajtësja e hundës Shrub Series 570 mund të përdoret me çdo hundë TORO.

Kjo ju lejon të përdorni grykat TORO në një mënyrë shumë të gjithanshme për të ujitur bimët dhe shkurret gjithashtu.

Fleta e të dhënave
570S
16 Artikuj
9-6807
Madhësia e sulmit
1/2 "

Frequently bought together

  • Mbajtëse e hundës së shkurreve të Serisë 570S - 570
  • +
  • TVAN-12 - Hundë të ndryshueshme kënd varg 3.7 m
  • +
  • TVAN-15 - kënd Grykë, e ndryshueshme varg-4.6 m
  • 6,34 EUR-10 %
    Cmimi total: 5,71 EUR

Përmban 570S

Shkalla e njëjtë e reshjeve

Shkalla e njëjtë e reshjeve

Kjo ju lejon të instaloni spërkatës të rrezeve dhe modeleve të ndryshme duke ruajtur të njëjtën shkallë të reshjeve.

Sulm me gjysmë gishti të madh femëror

Sulm me gjysmë gishti të madh femëror

Fije hyrëse e tubit kombëtar (NPT).